گالری موسیقی

فروشگاه اینترنتی و مجله گالری موسقی

گالری موسیقی

فروشگاه اینترنتی و مجله گالری موسقی

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آموزش موسیقی به کودکان یک راه فوق‌العاده است تا بوسیله آن کودک به بیان خود و اعتماد‌به‌نفس بیشتری دست یابد، اما پرسش این جا است که بهترین سن آموزش موسیقی به کودکان چه زمانی است؟ در این مطلب در مجله پیانو باربد سعی می‌کنیم تا شما را با برخی از دیدگاه‌های متخصصان در این حوزه آشنا کنیم.

دو مکتب اصلی در مورد این موضوع وجود دارد: مکتب اول را کسانی تشکیل می‌دهند که معتقدند، شروع یادگیری موسیقی باید در اسرع وقت و در زودترین زمان ممکن باشد. مکتب دوم معتقدند که باید صبر کرد تا کودک به اندازه کافی بزرگ شود که بتواند خودش در این باره تصمیم بگیرد. به طور مختصر به بررسی هر دو دیدگاه می‌پردازیم.

سن آموزش موسیقی به کودکان

داستان‌های زیادی مبنی بر این وجود دارد که موتزارت اولین سمفونی‌اش را در سن ۸ سالگی نوشته است یا خواننده مطرح موسیقی آمریکا، استیوی واندر(Stevie Wonder)، در سن ۱۱ سالگی برای اولین بار با شرکت ضبط آثار موتاون (Motown) که از معروف‌ترین ناشران موسیقی است همکاری داشته است. نتیجه اینکه، فکر می‌کنیم این کودکان نابغه، لابد از سنین بسیار پایین‌تر نواختن موسیقی و آواز خواندن را شروع کرده‌اند. بسیاری از والدین معتقدند که برای اینکه فرزندشان ارتباط معنادار و مادام‌العمر با موسیقی ایجاد کند، باید در آموزش موسیقی به کودک خود را در زودترین زمان ممکن آغاز کنند. این دیدگاه البته به نظر نمی‌رسد که دیدگاهی کاملا درست باشد.

اگر کودک ۳ ساله شما از یادگیری موسیقی به طور رسمی در این سن لذت نمی‌برد، گزینه بهتر این است که در این سن از روش‌های دیگری که برایش لذت‌بخش‌تر است او را با دنیای موسیقی آشنا کنید. وقتی گوش دادن به موسیقی به طور مرتب در زندگی کودک حضور داشته باشد و یا اسباب‌بازی‌‌های موسیقایی در دسترس او قرار بگیرد، این احتمال قوی می‌شود که در آینده موسیقایی او تاثیر مفید داشته باشد. این نوع یادگیری غیررسمی موسیقی، راهی عالی است که سرآغاز سفر کودک شما در دنیای موسیقی را رقم خواهد زد.

ببینیم نظر مکتب دوم چگونه است. اینکه صبر کنیم تا کودک خودش تصمیم بگیرد که چه زمانی یادگیری موسیقی را شروع کند. اگر می‌خواهید صبر کنید تا فرزندتان خودش تصمیم بگیرد که چه زمانی آماده یادگیری موسیقی است، به نظر می‌رسد که باید برای همیشه منتظر بمانید. هر کودک شخصیت و چشم‌انداز منحصر به فردی به زندگی دارد و به همین علت ممکن است که به انواع سازهای مختلف گرایش پیدا کند و یا اینکه اصلا به سوی یادگیری موسیقی نرود و جذب هیچ سازی نشود!

تحقیقات نشان می‌دهد که بین سنین ۳ تا ۹ سالگی «پنجره‌ای از فرصت» به روی کودک باز می‌شود که طی آن حساسیت موسیقی کودک توسعه می‌یابد. در این محدوده سنی، کارکردهای ذهنی و شناختی مرتبط با درک عناصر موسیقی در حال شکل‌گیری هستند و استفاده مناسب از این مرحله طبیعی رشد می‌تواند منجر به زندگی موسیقایی غنی‌تر و ممتاز برای کودک شود. به همین دلیل بهترین سن برای آموزش موسیقی به کودکان در بازه سنی بین ۳ تا ۹ سال است. در این بازه هر کودک بسته به ویژگی‌های بدنی و ذهنی خاص خودش با دریافت میزانی تشویق از سوی پدر و مادر می‌تواند شروع به یادگیری موسیقی کند.

سن شروع آموزش موسیقی به کودکان

بهترین سن یادگیری موسیقی برای هر ساز

دانستن بهترین سن برای شروع یادگیری موسیقی برای هر ساز، یکی از مراحل حیاتی در جریان رشد موسیقایی کودک است. در مواردی ممکن است که کودک به لحاظ روانی آمادگی لازم برای شروع یک ساز را داشته باشد، اما به لحاظ بدنی دارای توانایی‌های لازم برای نواختن آن ساز نباشد، برای مثال ریه‌هایش هنوز به گنجایش کافی برای نواختن سازهای بادی نرسیده باشد. مواردی دیگر مانند صدایی که هنوز مشخصه‌های کودکی را دارد و به اندازه کافی برای آواز خواندن آماده نیست، کمبود چابکی کافی در حرکت انگشتان و چیزهایی از این قبیل. در ادامه پیشنهادهای سایت MUSIKA را در خصوص سن شروع موسیقی برای هر ساز می‌خوانیم.

  • پیانو: ۴-۵ سال
  • گیتار: ۷-۹ سال
  • درامز: ۷ سال و بالاتر
  • آواز: ۱۲ سال و بالاتر
  • ساکسیفون: ۷-۸ سال
  • فلوت: ۷-۸ سال
  • کلارینت: ۷-۸ سال
  • ویولن: ۴-۵ سال
  • ویولا: ۶-۷ سال
  • چلو: ۷-۹ سال
  • ترومپت: ۸-۱۰ سال
  • ترومبون: ۸-۱۰ سال
  • گیتار باس: ۹-۱۰ سال

همان‌طور که می‌بینید، کودکان با انتخاب‌های متنوعی برای شروع یادگیری موسیقی مواجه هستند. هرچند که ما پیشنهاد می‌کنیم به سن مناسبی که برای هر ساز بیان شد، توجه داشته باشید. اما تاکید می‌کنیم که همیشه استثناء هم وجود دارد. برای مثال کودکی که قد بلندی دارد و نسبت به هم‌سالانش چابک‌تر است، می‌تواند یک تا دو سال زودتر از سن پیشنهادی ما، نواختن گیتار را شروع کند. یعنی با اینکه سن یادگیری گیتار را بین ۷ تا ۹ سال در نظر گرفتیم، در مورد برخی از کودکان می‌تواند ۵ تا ۷ سال، سن یادگیری گیتار باشد. در حالیکه کودکی که به سن ۱۲ سال رسیده، یعنی همان سنی که ما برای شروع خوانندگی مناسب می‌بینیم، اگر صدایش به بلوغ کافی نرسیده باشد، باید برای شروع سن خوانندگی صبر کند.

 

منبع: www.barabadpiano.com

  • barbad home
  • ۰
  • ۰

تم اصلی موسیقی سریال بازی تاج و تخت (موسیقی تیتراژ)، معروف‌ترین قطعه از میان قطعاتی است که رامین جوادی برای سریال بازی تاج و تخت ساخته است. پس از نمایش سه اپیزود از فصل هشتم، گویا در آستانه اتمام این سریال قرار داریم. به همین بهانه، در مجله پیانو باربد کمی به جزئیات تم اصلی موسیقی این سریال محبوب می‌پردازیم.

رامین جوادی برای سریال پرطرفدار «بازی تاج و تخت»در سال ۲۰۱۴، نامزد دریافت جایزه بهترین آهنگسازی جایزه امی (Emmy) شده بود ولی این جایزه را در سال ۲۰۱۸ برد. جوادی در دو سال متوالی۲۰۱۲ و ۲۰۱۳، جایزه بهترین موسیقی فیلم و سریال انجمن آهنگسازان، پدید‌آوران و ناشران آمریکا (ASCAP) را از آن خود کرد. سریال بازی تاج و تخت سال ۲۰۱۸، هم‌چنین برای اولین بار نامزد جایزه گرمی (Grammy) شد اما متاسفانه نتوانست این جایزه را دریافت کند.
خوب است اضافه کنیم که طی سال ۲۰۱۸، یکی از تصمیمات معمول تهیه‌کنندگان کنسرت‌های موسیقی این بود که کنسرت‌های زنده برای اجرای موسیقی سریال بازی تاج و تخت به صورت تور در سراسر انگلستان، آمریکا و کانادا برگزار کنند. با پخش شدن سه اپیزود از فصل هشتم که گویا آخرین فصل این سریال است، کمی به جزئیات تم اصلی موسیقی این سریال می‌پردازیم.

نام تم اصلی موسیقی بازی تاج و تخت (گیم آف ترونز) چیست؟

اگر به قطعات مختلف موسیقی‌هایی که در اپیزودهای مختلف این سریال پخش شدند دقت کنید، می‌بینید که رامین جوادی برای هر قطعه شاخص، نامی انتخاب کرده است، مثل قطعه «پادشاه شب» یا قطعه «نور هفت»، اما خود تم اصلی موسیقی متن این سریال چه نام دارد؟ نام این قطعه به سادگی، «تم گیم آف ترونز»، (Game of Thrones Theme) است! اگر به آلبوم ترک‌های موسیقی گیم آف ترونز نگاه کنید، نام این قطعه، «عنوان‌های اصلی» (Main Titles) است. موسیقی آغازگر سریال (موسیقی تیتراژ)، معروف‌ترین قطعه از میان قطعاتی است که رامین جوادی برای سریال بازی تاج و تخت ساخته است. آهنگساز بازی تاج و تخت برای بعضی از شخصیت‌ها یا خانه‌ها هم تم‌های جداگانه‌ای ساخته است. تم اصلی موسیقی بر تمام قطعات دیگری که برای این سریال نوشته شده سیطره دارد. رامین جوادی می‌گوید:

وقتی اولین نسخه سکانس‌‌های اصلی سریال را به صورت کامپیوتری دیدم، بسیار انگیزه گرفتم که یک موسیقی تصویرگونه، چیزی که منعکس‌کننده حال ‌و‌هوای سریال باشد را بنویسم.

نت تم اصلی موسیقی سریال بازی تاج و تخت را که به صورت واریاسیون‌های مختلف در طول سریال استفاده می‌شود، می‌توانید در ادامه مشاهده کنید:

تم اصلی موسیقی سریال بازی تاج وتخت
نت‌ تم اصلی موسیقی سریال بازی تاج وتخت

چه سازهایی در تم اصلی موسیقی بازی تاج و تخت استفاده شده است؟

معروف است که وقتی تهیه‌کنندگان گیم آف ترونز برای ساخت موسیقی این سریال به رامین جوادی مراجعه کردند، او با حضور فلوت و ویولن که معمولا در سریال‌های فانتزی نقش اصلی اجرای ملودی را به عهده دارند، مخالفت کرد. او تصمیم گرفت که ساز اصلی برای اجرای تم این سریال را «ویولن سل» یا «چلو» انتخاب کند. ویولن سل به صورت تکنوازی قطعه را آغاز می‌کند، سپس یک ویولن با یک اکتاو بالاتر به صورت تک‌نوازی قطعه را دنبال می‌کند. سپس ملودی با ارکستر کامل با تمام ویولن‌ها وارد می‌شود، در لحظات پایانی قطعه یک ساز اسکاندیناوی وارد می‌شود که شبیه چنگ است. رامین جوادی در این باره می‌گوید:

شاید استفاده از ویولن سل فضای سنگین و سیاهی را تداعی کند اما همزمان زیبا و تاثیرگذار است و به نظر من برای این سریال بسیار کامل است چرا که فضای خود سریال سیاه و سنگین است و تمام خانواده‌های این سریال درگیر مشکلات خاصی هستند.

اجراهای متنوع (کاور ورژن‌) از تم موسیقی بازی تاج و تخت

اگر گشت و گذاری کوچک میان ویدیو‌های موجود در فضای مجازی داشته باشید، با جست‌و‌جوی عبارت «موسیقی متن سریال بازی تاج و تخت» یا «گیم آف ترونز» با انبوهی از اجراهای متنوع و متفاوت با سازهای مختلفی از فلوت و پیانو تا ویولن سل و چنگ رو‌به‌رو می‌شوید که گاهی واریاسیونی روی قطعه انجام داده‌اند. به این قطعات «کاور ورژن» هم می‌گویند. کاور ورژن، ضبط یک قطعه موسیقی است که پیشتر توسط یک هنرمند دیگر نوشته و اجرا شده و به بازار عرضه شده است.

گروه Break of Reality، یک گروه موسیقی چلو-راک آمریکایی است که از سه نوازنده ویولن سل و یک پرکاشنیست تشکیل شده است. آن‌ها سبک اجرای خود را سینماتیک‌راک (Cinematic rock) می‌دانند. معمولا این اصطلاح به مواقعی اطلاق می‌شود که موسیقی راک به صورت ارکستری اجرا می‌شود و هدفش انتقال حسی حماسی-سینمایی است. در ادامه اجرای این گروه را از تم اصلی موسیقی تیتراژ سریال بازی تاج و تخت می‌بینید.

ادامه خبر : www.barbadpiano.com

  • barbad home
  • ۱
  • ۰

شاید برای شما هم این پرسش به وجود آمده باشد که تفاوت گیتار کلاسیک و گیتار آکوستیک در چیست؟ یا اینکه انواع گیتار آکوستیک چیست؟ تفاوت صدای گیتار سیم فلزی و سیم نایلون چگونه است؟ در این مطلب، سعی می‌کنیم به این سوالات شما پاسخ دهیم و یک ویدیوی آموزشی هم برای درک بهتر مطالب مشاهده خواهید کرد.
در مطالب پیش‌تر در مجله پیانو باربد خواندیم که ساز لیر از روی ساز چنگ ساخته‌ شده است و در اساطیر یونان اختراع آن را به هرمس نسبت می‌دهند. گویا یونانیان باستان دو نوع ساز لیر داشتند، یکی به نام «لیرا» و دیگری به نام «کیتارا»، کیتارا به وسیله رومی‌ها تغییرشکل یافت؛ نام گیتار نیز از همین کلمه گرفته شده‌ است. گیتار شاید محبوب‌ترین ساز میان عموم مردم باشد. خیلی از علاقه‌مندان به گیتار، دوست دارند، نوازندگی این ساز را آغاز کنند. گام اول برای آغاز نوازندگی، انتخاب و خرید یک گیتار دلخواه‌ است و یکی از رایج‌ترین سوالاتی که اغلب علاقه‌مندان با آن رو‌به‌رو می‌شوند این است که گیتار آکوستیک (سیم فلزی) بخرم یا گیتار کلاسیک (سیم نایلون)؟

گیتار آکوستیک

پرسش اصلی این است که ساز آکوستیک چیست؟ احتمالا این اصطلاح را در خصوص سازهای دیگر هم شنیده باشید، مثلا پیانو آکوستیک یا ویولن آکوستیک. به طور کلی در سازهای آکوستیک، برای تقویت صدا از قطعه‌ای الکترونیکی استفاده نمی‌شود و صدادهی ساز صرفا با ساختمان ساز انجام می‌گیرد. در گیتار آکوستیک، بدنه ساز یا اصطلاحا سالن ساز توخالی است و کار تقویت صدا را به عهده دارد. در واقع، اصطلاح آکوستیک، یک اصطلاح پوششی است که شامل تمام انواع گیتار می‌شود که برای تقویت صوت‌ تنها از بدنه توخالی ساز استفاده می‌کنند و داخل ساز از میکروفن (پیکاپ) استفاده نشده است. به طور کلی گیتار آکوستیک، ۶ سیم دارد و به دو زیرشاخه اصلی زیر تقسیم می‌شود:
گیتار آکوستیک سیم استیل یا سیم فلزی (گیتار آکوستیک)
گیتار آکوستیک سیم نایلون (گیتار کلاسیک)
نکته اینجا است که گیتار آکوستیک سیم استیل (سیم فلزی) را عمدتا به تنهایی، «گیتار آکوستیک» هم می‌نامند که در برابر گیتار آکوستیک سیم نایلون قرار می‌گیرد که به «گیتار کلاسیک» معروف است. پس آنچه باید در ذهن داشته باشید که گیتار کلاسیک هم از نظر ساختمان ساز «آکوستیک» است.

عکس انواع گیتار
گیتار آکوستیک

گیتار آکوستیک یا گیتار سیم فلزی

گیتار آکوستیک سیم فلزی، در واقع گیتار کلاسیک همه اعصار است. دقت کنید که می‌گوییم classic نه classical! گیتار آکوستیک سیم استیل، نمونه اصلی گیتار است و به همین دلیل کلاسیک‌ترین نوع آن است. اما وقتی اصطلاح «گیتار کلاسیک» را به کار می‌بریم که انگلیسی آن «classical guitar» می‌شود، منظور نوع دوم گیتار آکوستیک است که تفاوت‌هایی با گیتار آکوستیک سیم فلزی دارد. پس نکته این جا است که گیتار آکوستیک سیم فلزی، از نظر قدمت، کلاسیک محسوب می‌شود، اما اصطلاح «گیتار کلاسیک» برای گیتار آکوستیک سیم نایلون به کار می‌رود.

گیتار آکوستیک سیم فلزی یا گیتار آکوستیک، ۶ سیم از جنس فلز استیل دارد. تنوع اجرای این نوع گیتار از تمام انواع دیگر آن بیشتر است، یعنی شما می‌توانید آن را برای نواختن هر سبکی استفاده کنید و به اصطلاح یک ساز چندکاره است. در واقع همین سیم‌های استیل هستند که به این ساز قدرت می‌دهند در هر سبک و ژانری بتوان با آن نواخت. از گیتار آکوستیک بیشتر در سبک‌های جز، بلوز، کانتری و راک استفاده می‌شود. برای نواختن این نوع گیتار معمولا از پیک گیتار استفاده می‌شود، چراکه جنس فلزی سیم‌های عمدتا باعث بریدگی سر انگشتان نوازنده می‌شود. 

صدای گیتار سیم استیل، به‌خاطر جنس سیم‌هایش صدایی متالیک است. قدرت صدادهی این نوع گیتار آن‌قدر نیست که بتواند در فضاهای بزرگ، پاسخگو باشد، اما با این حال شما می‌توانید در جلوی سوراخ صدای آن یک میکروفن وصل کنید تا بتوانید برای پخش صدا از امپلی‌فایر استفاده کنید. یا حتی داخل محفظه آن یک پیکاپ نصب کنید تا صدا را تقویت کند. ضخامت سیم‌های فلزی گیتار آکوستیک، متفاوت است و از زیر به بم روی ساز قرار گرفته است. 

گیتار فلت تاپ و گیتار آرک تاپ

 اگر اصطلاح «گیتار فلت تاپ» (flat top) را شنیدید، بدانید که عمدتا منظور «گیتار آکوستیک سیم فلزی» است. خوب است بدانیم که بخش تاپ در گیتار، منظور صفحه چوبی روی ساز است که سیم‌ها روی آن قرار گرفته‌اند و در گیتار فلت تاپ، این صفحه برآمده نیست و کاملا صاف است. ضخامت چوب صفحه تاپ ساز، در صدای ساز تأثیر‌گذار است. گیتار سیم استیل یا گیتار آکوستیک، صدایی ایجاد می‌کند که جنس آن به طور محسوس با سایر انواع گیتار فرق دارد. اگرچه اصطلاح فلت تاپ عمدتا برای گیتار آکوستیک سیم استیل استفاده می‌شود، اما برای برخی از گیتارهای الکتریک هم به کار می‌رود. معمولا این اصطلاح رادر مقابل آرک‌تاپ (arch top) به کار می‌برند. چیزی که این نوع گیتار را متمایز می‌کند، صفحه رویی قوس‌‌دار آن است. صدای گیتار آرک‌تاپ برای موزیسین‌های سبک‌های جاز، بلوز، راک‌بلی و سایکوبلی محبوب است. این گیتار هم ۶ سیم دارد. صفحه رو و پشت آن قوس دارد و صاف نیست. پل آن قابل تنظیم و قابل حرکت است. سوراخ صدای آن به شکل f است (F-holes) و همین آن را به خانواده ویولن بسیار شبیه می‌کند. ما در مطلبی جداگانه درباره انواع گیتار الکتریک مفصل صحبت می‌کنیم.

عکس انواع گیتار
گیتار آرک تاپ، گیتاری که از نظر ظاهر به ویولون شبیه است

گیتار کلاسیک یا گیتار سیم نایلون

در این نوع گیتار ۳ سیم بالایی که سیم‌های با صدای زیر هستند، از جنس نایلون هستند و ۳ سیم پایینی که سیم‌های باس هستند، هسته نایلونی با روکش فلزی یا نایلون درهم‌تنیده دارند. اگر به موسیقی اسپانیایی و سبک فلامنکو علاقه دارید، بدانید که از این گیتار در سبک های کلاسیک، فلامنکو و همچنین پاپ استفاده می‌شود. گیتار آکوستیک سیم نایلون یا گیتار کلاسیک همچون پیانو، به عنوان سازی تک نواز شناخته شده‌ است. 

تفاوت گیتار آکوستیک با گیتار کلاسیک

در ظاهر گیتار آکوستیک شبیه به گیتار کلاسیک است. اما گیتار کلاسیک به طور قابل‌ملاحظه‌ای کوچک‌تر از گیتارآگوستیک است. فرو رفتگی دو طرف بدنه گیتار که به «کمر» معروف است، در گیتارهای کلاسیک، باریک‌‌تر است و همین موضوع باعث می‌شود که نواختن آن‌ها در حالت نشسته راحت‌تر باشد. تفاوت عمده دیگری که در اندازه‌های گیتار آکوستیک در مقابل گیتار کلاسیک مشهود است، این است که گیتار کلاسیک نسبت به گیتار آگوستیک، فرت بورد یا گردن پهن‌تری دارد.

عکس انواع گیتار
تفاوت ظاهری گیتار آکوستیک سیم فلزی را با گیتار کلاسیک ببنید

اما تفاوت اصلی و عمده این دو نوع گیتار این است که همان‌طور که گفتیم در گیتار آکوستیک، سیم‌ها از جنس فلز استیل هستند اما در گیتار کلاسیک، سه تا از سیم‌ها هسته نایلونی دارند و سه تای دیگر تماما نایلونی هستند. به همین دلیل صدای گیتار آکوستیک با داشتن سیم‌های فلزی دارای یک زنگ خاص است و همین طنین زنگ‌دار، باعث شده تا بیشتر در آهنگ‌های بلوز، کانتری، فولک و راک به کار رود. جنس نایلونی سیم‌های گیتار کلاسیک صدایی عمیق، ملایم و نرم‌تر به این نوع گیتار می‌دهد. همان‌طور که گفتیم در واقع تنها سیم‌های نازک‌تر از جنس نایلون تنها هستند، اما سیم‌های بم‌تر، فقط هسته‌ نایلونی دارند و روکش آن‌ها گاهی فلزی است.

علاوه بر این، این دو گیتار در برخی تکنیک‌های نوازندگی با هم تفاوت دارند. به این دلیل که دسته گیتار آکوستیک نسبت به گیتار کلاسیک باریکتر است و سیم‌ها به یکدیگر نزدیک ترند؛ لذا تکنیک هایی مثل آکورد گرفتن روی این ساز راحت‌تر است. البته اجرای صحیح و شفاف نت‌ها با این ساز قدرت بیشتری لازم دارد، چرا که سیم‌های این ساز فلزی هستند.

در مجموع، تمام این تفاوت‌های ساختاری موجب تفاوت رنگ صدا یا جنس صدا در ساز می‌شوند و از هیچ راهی جز گوش دادن به صدای هر دوی آن‌ها، نمی‌شود، متوجه تفاوت آن‌ها شد. به همین خاطر مجله پیانو باربد ویدیویی را که در ادامه می‌آید تهیه کرده است تا شما، عملا متوجه تفاوت‌ آن‌ها شوید.

منبع: www.barbadpiano.com

  • barbad home
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • barbad home
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • barbad home